Vereniging

Korfbalvereniging de Voltreffers is een zaterdagvereniging. Wilt u meer weten over de Voltreffers, kom dan eens kijken op het veld of in de zaal. Het is altijd mogelijk om een aantal keren op proef mee te trainen. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor een overzicht van recente vergaderstukken.

Wie is wie

Secretariaat
William Rentier | 06-15129414  | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Slijpsteen 11 4906 LP Oosterhout

Voorzitter
Leon Voogt

Penningmeester
Marleen Cornelisse | 0162-450223 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat
Mascha van Andel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kledingcoördinator
Jeske Rentier | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwenspersonen
Mireille Pompe en Jean-Luc Debats | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor een compleet overzicht van de emailadressen (inclusief commissies).

Lidmaatschap

Iedereen mag vier keer vrijblijvend en zonder kosten mee trainen om te ervaren hoe het is om te korfballen en hoe het team en de vereniging zijn. Als je na deze trainingen lid wilt worden van de Voltreffers, vul dan het inschrijfformulier in.

De contributie van leden van de Voltreffers wordt via automatische incasso geïnd.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht met informatie over de vereniging, speciaal voor nieuwe leden.

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van je lidmaatschap doe je schriftelijk via de post of per e-mail bij het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurgrasveld/

Kantine

Het Trefhonk
Buurstede 7
4904 PX Oosterhout
tel.: 0162 - 451 881

Bekijk op Google Maps

  

Zaal

Sporthal Arkendonk
Zwanendonk 42-44
4907 ZJ Oosterhout
tel.: 0162 - 459 836

Bekijk op Google Maps