Fietstocht VoltreffersFietsspeurtocht (update!)

Er zijn al verschillende fanatiekelingen op pad gegaan voor de fietsspeurtocht. De Sjokker krijgt leuke verhalen binnen en heeft ook zeker al wat goede puzzelwoorden voorbij zien komen.

Eén groepje heeft er wel heel erg lang over gedaan. Maar, zeggen ze, dat kwam omdat er poep onder de schoen van een van de speurders zat. Daarnaast had een ander duo ook wat pech. Zij waren zo druk bomen aan het tellen (156 bomen) dat ze al 1,5 km voorbij ‘het hekje’ waren gefietst. Oeps.. Bij sommige was het wat lastig om eensgezind te worden met gaan we nog verder fietsen of gaan we toch terug om te kijken of we toch die straat in moeten. Ook kunnen we alvast een super goede tijd verklappen. Een duo heeft in 58 minuten de hele tocht gefietst én het juiste puzzelwoord weten te ontcijferen. Top!

Hebben jullie de tocht al gedaan? Kunnen jullie een snellere tijd behalen? Stuur jouw tijd, het puzzelwoord en een leuke foto van onderweg naar een van de Sjokkerleden of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

De speurtocht is te downloaden via deze link

Fietstocht Voltreffers